Recenzije o Reduslim

 • Igor
  Debeo sam od djetinjstva. Odmah sam postao samo bucmasti dječak, ali s godinama se problem počeo pogoršavati. Liječnik mi je savjetovao da idem na tečaj mršavljenja sa Reduslim, jer se ne mogu baviti sportom i ići na dijetu. Uspjeli smo postići dobre rezultate, sada je pred nama još nekoliko tečajeva.
  Reduslim
 • Filip
  Pokušao sam smršaviti uz Reduslim kapsule. Smršavio sam brzo, gotovo kao što proizvođač navodi u uputama. Nije bilo nuspojava, naprotiv, poboljšalo se zdravstveno stanje, pojavila se snaga i energija. Rezultat je sačuvan 4 mjeseca, dok se ne ograničavam posebno u prehrani i ne posjećujem redovito teretanu.
  Reduslim
 • Ana
  Dugi niz godina sanjala je da će smršaviti, ali ništa nije pomoglo. Slučajno sam vidio Reduslim na internetu i naručio ga, pošto je bila akcija, a cijena je skoro prepolovljena. Završio sam cijeli tečaj i nisam mogao vjerovati svojim očima - minus 10 kg.
  Reduslim
 • Daniela
  Suprug mi je kupio reduslim, jer je nezadovoljan što sam se nakon vjenčanja jako oporavila. Stavio je strogi uvjet, ako ne smršavim, on će podnijeti zahtjev za razvod. Zahvaljujući kapsulama uspjela sam spasiti svoju obitelj i vratiti se u prijašnje forme.
  Reduslim
 • Nikolina
  Nakon poroda dvije godine se nisam mogla dovesti u red, pokušavala sam se ograničiti u prehrani, baviti se sportom, ali sam odustala od svega. Sada moja kći ide u vrtić, a ja sam odlučila brzo vratiti forme do ljeta. Po savjetu prijatelja uzimam reduslim, prvi rezultat sam primijetila nekoliko dana nakon početka tečaja.
  Reduslim
Korisnička ocijena Reduslim
4.3
28